In prijs verlaagd!

Borlind Zonnespray LSF20

Art. Nr.874076
Inhoud100ml
MerkBorlind
In de winkel: Direct leverbaar
Online: Direct leverbaar
Verrassend lichte en snel opneembare zonnespray

Meer details

€ 14,75

-15%

€ 17,35

Meer informatie

Annemarie Borlind is één van de weinige natuurcosmeticamerken die voldoet aan de nieuwe eisen van de EU. De in 2011 volledig vernieuwde SUN-serie biedt, mede dankzij het natuurlijke DNA-protect complex en UVA-/UVB-filters, zowel effectieve als innovatieve bescherming tegen de zon.

Dit complex, speciaal ontwikkeld voor de UV-belaste huid, bestrijdt de vrije radicalen die DNA, cellen en weefsels kunnen beschadigen. De huid wordt dus beter beschermd in situaties van verhoogde UV-straling en het herstel van de huidcelen wordt ondersteund. De jeugdige uitstraling van de huid blijft langer intact.

Annemarie Borlind heeft al haar expertise die ze als grondlegger van de natuurcosmetica heeft opgebouwd gebruikt om met deze zonbeschermingsproducten een nieuwe standaard te zetten voor zonnecosmetica. SUN vormt een complete lijn zonneproducten die zowel in gebruiksvriendelijkheid (geur, smeerbaarheid en opneembaarheid) als in kwaliteit (voedend, verzorgend en beschermend) met kop en schouders boven de concurrenten uit steekt.

 

Recensies

Schrijf uw recensie

Zonnespray LSF20

Zonnespray LSF20

Verrassend lichte en snel opneembare zonnespray

Schrijf uw recensie