Alfytal MultiMin basic

Art. Nr.778653
Inhoud90vc
MerkAlfytal
In de winkel: Binnen 2 werkdagen
Online: Direct leverbaar
Multimin basic

Meer details

€ 21,35

Meer informatie

Multimineraal met bamboe-extract, Vrij van ijzer, koper en jodium, vegetarisch

Samenstelling per dagdosering 2 capsules:  % RI*
Calcium (carbonaat)250 mg31
Magnesium (oxide)140 mg37
Kalium (chloride)50 mg2,5
Zink (citraat)5 mg50
Mangaan (gluconaat)2 mg100
Borium (natriumboraat)1 mg -
Chroom (picolinaat)40 µg100
Selenium (l-selenomethionine)50 µg91
Molybdeen (natriummolybdaat)40 µg80
Bamboe-extract (Bambusa anundiacea) 70%,  levert silicium10 mg -
*RI = Referentie Inname  

Ingredienten
Mineralen, Natuurlijk vulmiddel: microkristallijne cellulose, Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose,  Bamboe-extract. Natuurlijke kleurstof: titaandioxide. 

Gebruik:
1-2 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven.
Dit is een modulair product. Gebruik hiernaast een passende multivitaminemodule en/of andere specifieke modules. Door de modulaire opbouw van deze serie supplementen beperkt u ongewenste overlappingen.
Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Verpakking bevat drooghoudzakje - niet voor consumptie.

Kenmerken:
Een basale multimineraal zonder ijzer, koper en jodium. Derhalve uitermate geschikt voor mensen die geen extra ijzer mogen hebben (ijzerstapelingsziekte), of geen extra koper (koperstapeling – Ziekte van Wilson), of geen extra jodium (thyreotoxicose). Verder is extra ijzer niet aan te bevelen als er voldoende ijzer in het lichaam aanwezig is. Een hoog ijzergehalte kan pro-oxidatief werken en er zijn aanwijzingen dat dit weer kan leiden tot verhoogd risico op arteriosclerose. Vrouwen in de menopauze en mannen dienen terughoudend te zijn met het innemen van extra ijzer. Bloeddonors en vrouwen die menstrueren kunnen mogelijk beter een product met ijzer gebruiken (MultiMin Medium). Aan deze formule is bamboe-extract toegevoegd als bron van silicium. Bevat geen dierlijke ingrediënten, dus geschikt voor vegetariërs. Door het ontbreken van mogelijk allergene stoffen uitermate geschikt voor mensen met een (voedings)allergie. Goed slikbare capsule. Inhoud mag uit capsule worden gehaald.

Fabrikant:
OrthoBasics / ALFytal
Cornelis Haringhuizenlaan 24a
1679XW Midwoud

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Recensies

Schrijf uw recensie

MultiMin basic

MultiMin basic

Multimin basic

Schrijf uw recensie