Merken Er zijn 70 merken

Hieronder treft een selectie van onze merken aan. Uw favoriete merk niet gevonden? Gebruik dan de zoekbalk bovenin de webshop.

 

per pagina
Toont 25 - 36 van de 70 items
 • Glerups

  Glerups warm en comfortabel

  De unieke samenstelling en bewerking van de wol maken de Glerups warm en comfortabel. Zelfs wanneer de Glerups met blote voeten worden gedragen. De wol ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de Glerups altijd droog en warm aanvoelen. De combinatie van deze eigenschappen worden door geen enkel ander materiaal geëvenaard.

 • GO

  Het woord gemmo is afgeleid van gemma het latijnse woord voor knop. Gemmotherapie is een vorm van fytotherapie, gebaseerd op bereidingen van embryonale plantenweefsels, die zich in een stadium van snelle celdeling of groei bevinden. Men noemt deze therapievorm daarom ook wel fyto-embryotherapie.

 • Hairwonder

  Bij Hairwonder houden we van natuurlijk gezond, glanzend en sterk haar. Al meer dan 25 jaar specialiseren we ons in het ontwikkelen van producten die dit mogelijk maken. 

 • Hauschka

  Rudolf Hauschka speelde al langer met de gedachte een eigen cosmeticalijn te ontwikkelen. De huid is immers ons grootste orgaan, natuurzuivere verzorgingsproducten helpen de huid zichzelf te verzorgen en te herstellen.

 • Herbatint

  Herbatint is samengesteld met een minimale hoeveelheid farmaceutische en chemische ingrediënten welke gecombineerd met de extracten van planten en kruiden een unieke haarverf formule vormen die niet alleen het haar zorgvuldig verft, maar het ook voedt en beschermt.

 • Holisan

  Holisan BV, gestart in 1985, heeft zich ontwikkeld tot een van de bekendste importeurs van Ayurvedische krui­denpreparaten, massageoliën, huidverzorgingsproduc­ten, kruidentheeën, boeken, Ayurvedische muziek en aanverwante artikelen.

 • Lady Green

  Lady Green is de eerste geheel organic gezichtsverzorging & make-uplijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar!

 • Lamberts

  Gezond ouder worden  is een steeds groter thema aan het worden. Niet alleen het bereiken van een hoge leeftijd maar bovenal de kwaliteit ervan is daarbij belangrijk.

 • Lillys

  LOVE YOUR HEALTH – LOVE YOUR HOME – LOVE YOUR PLANET

 • Lovea

  Na de succesvolle introductie van Lovea Suncare, is de lijn uitgebreid met Lovea Nature. Ontdek deze nieuwe wereld van pure, sensuele en natuurlijke verzorgingsproducten!

 • Lovechock

  Verwen jezelf en ervaar de werking van liefdesstofjes in de rauwe chocolade van Lovechock. Cacao is een van de meest bekende superfoods, natuurlijke voedselbronnen (fruit, zaden, noten, kruiden) die extreem vol zitten met voedzame stoffen zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten (zoals flavonoïden), aminozuren (proteïnen), phyto-nutriënten enz. Superfoods bevatten niet slechts twee of drie stoffen die goed voor de gezondheid zijn, maar twaalf of meer! Geef jezelf liefde, gun jezelf het beste:

Toont 25 - 36 van de 70 items