| Teatox

Michael en Felix, beiden geboren in Duitsland, zijn al vrienden zolang zij zich kunnen herinneren. Ze ontdekten hun belangstelling voor thee in Azië. In Duitsland, waar thee cultuur nooit erg ontwikkeld is geweest, en waar de theezakjes als oubollig werden gezien, gingen de twee vrienden op zoek naar nieuwe thee melanges.

Michael en Felix, beiden geboren in Duitsland, zijn al vrienden zolang zij zich kunnen herinneren. Ze ontdekten hun belangstelling voor thee in Azië. In Duitsland, waar thee cultuur nooit erg ontwikkeld is geweest, en waar de theezakjes als oubollig werden gezien, gingen de twee vrienden op zoek naar nieuwe thee melanges. Later, toen Michael in Taiwan studeerde, kreeg hij de kans zicht te verdiepen in de traditionele cultuur van de Aziatische thee en natuurlijke effecten van thee. Felix was intussen in Argentinië, waar hij wakker werd gehouden met Matcha thee.


Diep onder de indruk van de veelzijdigheid, wat thee kan betekenen (o.a. door de bijbehorende rituelen en voorbereidingen), besloten de twee vrienden om na hun afstuderen een theemerk op de markt te brengen. Dit moest een thee worden met verschillende krachtige effecten en waarvan de geuren, de smaak én de werking een feest is. Dit moest een thee worden dat voldoet aan de hoogste biologische standaarden én het moest een thee zijn dat de harmonie versterkt tussen lichaam, ziel en geest…


Het resultaat is TEATOX en staat voor hoge kwaliteit biologische theeën  met ieder eigen specifieke werkingen.


Voor welke thee ga jij vandaag?

Meer
Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items