Mentalis | Anti-stress

Hoe gebruikt u Trenker Metalis

Onze moderne levensstijl gaat soms gepaard met situaties die stress en vermoeidheid veroorzaken. Het werk bijvoorbeeld wordt vaak beschouwd als één van de belangrijkste oorzaken van zowel geestelijke als lichamelijke uitputting.
In de ontwikkelde landen zou bijna een derde van de bevolking ooit de effecten ervaren van stress of vermoeidheid op de werkvloer of in hun privé-leven.

Trenker.Mentalis
  • Stress

  • Fysieke vermoeidheid

  • Ontspanning

  • Mentale vermoeidheid

  • Opgejaagd

  • Behoefte aan meer concentratievermogen

Trenker Mentalis: 2 natuurlijke bestanddelen

Mentalis Trenker is een nieuw en natuurlijk voedingssupplement op basis van Ashwagandha en SOD 15000 dat het lichaam helpt om weerstand te bieden tegen stress en tevens helpt om dementale en fysieke capaciteit bij vermoeidheid te behouden*.

Ashwagandha

SOD 15.000

Ashwagandha (Withania somnifera L.) kennen we beter onder de naam van “ Indische ginseng”. In India gebruikt men deze plant al eeuwenlang wegens zijn vele voordelen. Meer recent zijn er studies uitgevoerd naar de rol van Ashwagandha voor een optimale ontspanning en het behoud van energie.

Sommige factoren zoals vervuiling, roken, zonlicht en stress kunnen de werking van het natuurlijk aanwezige beschermingsmechanisme van het lichaam in het gedrang brengen. De celcomponenten worden immers blootgesteld aan de oxiderende eigenschappen van de vrije radicalen: de zogenaamde oxidatieve stress.

Pyramizym is een exclusiviteit van de Pharmaceutische Laboratoria Trenker en bevat volgende drie enzymes : Superoxide Dismutase (SOD 15.000), Glutathion Peroxidase en Catalase. Deze drie enzymes worden onttrokken aan een bepaalde meloenvariëteit (Cucumis melo L.), speciaal geselecteerd vanwege zijn hoge gehalte aan antioxidanten.

Hoe gebruikt u Trenker Mentalis?

Hoe gebruikt u Trenker Mentalis

Trenker Mentalis kopen?

Trenker Mentalis kopen

Mentalis 30 capsules

Mentalis 90 capsules