BEDANKT VOOR UW BESTELLING!

Wij hebben uw bestelling in goede orde ontvangen.

Ophalen in onze winkel

We bieden u de mogelijkheid om uw bestelling gratis af te halen in onze winkel. Als heeft gekozen om uw pakket af te halen in onze winkel, wordt uw pakket door ons intern transport naar de winkel vervoerd. Zodra uw pakket bij ons in de winkel klaar staat, onvangt u hierover een e-mail.

Bezorging via PostNL

Indien u heeft gekozen om uw bestelling te laten bezorgen door PostNL, ontvangt u een e-mail met een Track&Trace-code zodra uw bestelling door het magazijn is ingepakt en verstuurd. We streven ernaar uw bestelling binnen 1-2 werkdagen te leveren. PostNL levert uw bestelling af op het door u opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e levering is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als u bij de 2e levering ook niet thuist bent ontvangt u een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL u het pakket kunt afhalen. 

Heeft u nog vragen?

Wij hebben er alle vertrouwen in dat u snel kunt genieten van uw aankoop. Heeft u voor of na ontvangst van uw bestelling nog vragen, dan beantwoorden wij die graag via onze klantenservice!

Tot slot willen wij u graag nogmaals hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in Drogisterij Het Geheim.